Oprettet 13. marts 2019

Staffordshire, hvalpe, 2 uger , salgklar 28/4





Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

Hejsa vores tæve Toffi har fået 8 sunde og raske hvalpe der søger nyt hjem slutningen af april. Der er 4 hanner og 4 tæver. Begge forældre bor hos os, så de kan også ses ved evt besøg (når hvalpene er 3 uger gammel).
Foråret. En rigtig god periode for hjemkomst til den nye familie medlem. Begge forældre har stamtavle, men hvalpene vil blive solgt uden stamtavle. Far er blå mor er brindle. Når i har besøgt/valgt en hvalp vil den få en farve halsbånd på, så kan vi holde jer opdateret med den specifikke hvalp under hele processen inden den forlader os. Der følger en pakke med hvalpen: foder, tæppe duft af mor/søskende, legetøj.
Hvalpene inden afrejse vil få: sundhedsbog, ormekur og blive chippet. Der er et depositum på 3000kr ved reservation af en hvalp. Det bliver ikke tilbagebetalt ved fortrydelse, men trukket fra det endelige beløb.
Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem køber. Dette er virkelig en loyal familiehund, så sæt jer for Guds skyld ind i hvad de kræver fra jer og ikke omvendt!. Ring eller skriv endelig på mobilen ved evt spørgsmål.

Oplysninger:
Racer: Staffordshire
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 28/4

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;