Oprettet 24. februar 2019 Føj til dine favoritter

Wheaten hvalpe med stamtavle - allergivenlige, fælder ikke.....sjælden race.

6715 Esbjerg N
Race
Race
Irish soft coated wheaten terrier
Race
Irish soft coated wheaten terrier
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
hvedefarvet
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
13. april 2019
Placering
Placering
6715 Esbjerg N
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Irish softcoatet Wheaten terrier hvalpe født den 16. feb. (med stamtavle)
7 skønne hvalpe er klar til at flytte hjemmefra til Påske. Nogle hvalpe har fundet familier men det er stadigt muligt at komme i betragtning til en hvalp, både tæve og hanhund. Begge forældre er velafbalanceret familiehunde med fantastisk sind. Vores familie er allergiske overfor hunde men netop denne race kan vi tåle, grundet wheatens specielle pels, og så er det skønt med en hund som ikke fælder. Man kan læse mere om kuldet på facebook : "Livas wheaten terrier hvalpe" hvor der er flere billeder og beskrivelser.
Liva er en fantastisk mor og hvalpene vokser op i vores køkkenalrum...og resten af huset, tæt på familien. Både mor og far til kuldet har irisk pels.. Wheaten terrier er en sjælden race, og den perfekte familiehund. De har et mildt sind, god størrelse (ca 40-45 i skulderhøjde) og er yderst allergi venlige. Bomuldshunde er blevet meget populære i Danmark, men de er forholdsvis små, netop derfor elsker vi vores wheaten som er raceren (ikke en blandingshund) , allergivenlig og har en god størrelse. Spørg hvis I vil vide mere om racen.
Vi oplever mange henvendelser, og vi opfordre til, at man er afklaret med hvad det indebære at have hund inden man skriver. Vi ønsker kun seriøse henvendelser, tak :O)


Irish soft coated wheaten terrier 4000 kr.

Irish soft coated wheaten terrier 12 måneds sælges. Hun sælges da hun fortjener et hjem, hvor ejer har tid og overskud til hende, da hun er fyldt med energi. Hun mangler dog opdragelse.

Alder 12 mdr.
7000