Oprettet 20. februar 2019

Anden Race





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
4½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador-blanding
Farve: Gul
Køn: Hun
Vægt: 20,5 kg
Alder: 4½ år
Pris: 3000,00

Balou er, trods navnet, den sødeste pige, hvis ejer er blevet for syg til at give denne lille, fine pige et godt liv fremadrettet. Hun har nogle ting med i bagagen, som ansøgere vil blive fuldt ud orienteret om ved personligt fremmøde i Dyreværnets åbningstid.

Hun leder efter et børnefrit hjem, hvor Balou er barnet og hvor der er oceaner af tid til hende. Der må gerne komme store, hundevante børn i hendes hjem, men hun skal ikke bo med børn på daglig basis.

Hun kan nemlig ikke være alene hjemme, og det er ikke noget, hun skal "udsættes" for de første par måneder i nyt hjem. Dette er noget, man skal arbejde med senere i forløbet, når hun er faldet til og har fået opbygget en god relation til sin nye ejer, og det må naturligvis aldrig blive et problem, hvis hun ikke lærer det med tiden.

Balou er aldrig blevet socialiseret med andre hunde, men hun kommer med en rigtig god energi. Møder med andre hunde får hende dog til at klapre tænder, så denne socialisering og øvelser i mødet med andre hunde, skal hendes ejere være indstillet på skal foregå langsomt og i Balou's eget tempo, og først når hun har knyttet bånd til sine nye mennesker. Absolut en fordel, hvis hendes nye familie har kendskab til søde, rolige, sociale hunde, som hun kan introduceres til efter noget tid, som en start, så man på den måde sikrer hende nogle gode oplevelser. Måske ville hun have godt af at lande i en familie med en virkelig sød og velafbalanceret hund i forvejen, som hun kan støtte sig til.

Vores lille, kønne prinsesse her er ikke tryg ved store mænd ved første øjekast, og disse skal møde hende roligt og lade hende komme til dem. 

I de helt rette hænder, så er Balou en helt igennem uimodståelig pige, med godt fokus, når hun er tryg og et meget mildt sind. Hun har dog som sagt nogle oplevelser med i rygsækken, der skal have tid til at falme og som skal druknes i eklatante mængder af kærlighed og omsorg.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;