Oprettet 18. februar 2019

Terrier, tæve, hvalp, 12 mdr. , m. stamtavle, salgsklar Nu





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2730 Herlev



Annoncebeskrivelse

Akeela, er en helt igennem fantastisk hund på 1 år og 3 mdr. Akeela elsker børn, leg, kan gå uden snor, og alle de andre basale kommandoer, hun er godt opdraget. Hun kan med ALLE hunde! . Og er meget glad.
Akeela er enormt kærlig, og elsker at være i kontakt med en. Det er med grædende hjerte, at jeg er nød til at gå af med hende, og det meget svært for min søn og jeg! Da hende og min søn også har et helt specielt bånd. Men er udelukket nød til det for Akeelas bedste!!
- Akeela, har desværre fået noget angst/stress og e nervøs, hun er det når der er gæster, og kan ikke rumme det. Hun tisser, og pøller indenfor når dette sker, rejser børste ved irretesættelse, og virker sky.
Dette kommer desværre ved at hun ved et uheld faldt ned af trapperne, da min søn kom til at lukke lågen, med hende på den anden side! Og det har udløst det.
Akeela er meget meget følsom, men er i fuld trivsel når det bare er os 3! Der er der ikke noget.
Hun "bider" ikke hårdt men hun hapser alle gæster i armen, 1 fordi hun er SÅ glad 2 grundet hendes tilstand, når der kommer gæster og der sker for meget for hende. Hun bider IKKE fordi hun angriber eller ondskabsfuldt!! . Da min søn kun er 3 år, og skal selvfølgelig kunne have lege kammerater over, og vi får gæster osv. Er det for Akeelas bedste, at hun får et roligt hjem. Da hun desværre ikke trives på anden vis.
DETTE KAN ARBEJDES MED! Det kræver tid, erfaring og vigtig man har styr på hvad man laver! . Så kan man sagtents arbejde med hendes angst. Akeela har noget allergi, som vi er i behandling. ikke noget der har af stor betydning. Akeela er med stamtavle, vejer 16kg og og har de smukkeste farver blå/brindel. Vores krav til Akeelas nye forevige hjem er. Have ( da hun skulle kunne trække sig derud, i form af der kommer gæster)Der arbejdes på hendes tilstand,ikke små børns familier, helst med "voksne børn",Roligt miljø,Gerne erfarede ejere, Et hjem fyldt med kærlighed og omsorg.
Hjem før pris.

Oplysninger:
Race: Terrier, stamtavle medfølger
Alder: 12 mdr.
Køn: Tæve, hvalp
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;