Oprettet 18. februar 2019

Dansk Svensk gårdhund, hanhund, 10 uger , m. stamtavle, salgsklar Nu





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
4873 Væggerløse



Annoncebeskrivelse

Hej - mit navn er Kennel Falstar?s Ozzy Osbourne, i daglig tale bare Ozzy.
Jeg er en sund, frisk, lille fyr på 10 uger. Jeg og min madmor leder efter en familie til mig, hvor der er masser af tid og kærlighed til mig.
Mit nye hjem må meget gerne være hos et par, som har erfaring med hunde og som opdrager og træner efter principperne med positiv forstærkning. Jeg forventer at komme med mine nye ejere, ud til en masse nye udfordringer, sociale begivenheder og træningsaktiviteter.
Jeg vil ikke bo i lejelighed, men jeg vil meget gerne sove i sengen med dig, da jeg er en kærlig lille fyr. Jeg vil gerne med på daglige ture og tager også gerne med på camping eller lignende ferier. Hvis du har et arbejde er det nødvendigt du har fri derfra, den første tid, så jeg kan lære mit nye sted og jer at kende.
Jeg er ud af et kuld på en tæve og tre hanner. Jeg er desuden halv svensk, da min far er født i Sverige og har en gammel svensk linie bag sig. Min mor er en rigtig god, kærlig mor, som er af dansk afstamning. Begge mine forældre er racetypiske for deres race.
Hvis jeg har fanget din interesse, så kan du se meget mere om mig på Kennel Falstar?s hjemmeside www. kennel-falstar. dk og på Facebook-gruppen: Kennel Falstar - opdræt af DKK dansk svensk gårdhund.
Kontakt mig og min madmor på en mail eller SMS. Min madmor fortæller gerne meget mere om mig og hvad der følger med ved købet.
Ps. Jeg er selvfølgelig opdrættet efter DKK og DSGK etiske regler for avl og er vaccineret, ormekurbehandlet, chippet, er begynd socialisering og renlighedstræning osv. osv. ? sammen med John Reinhold.

Oplysninger:
Race: Dansk Svensk gårdhund, stamtavle medfølger
Alder: 10 uger
Køn: Hanhund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;