Oprettet 16. februar 2019

staffordshire bull terrier/ Amerikansk bulldog, hund, 7 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
7850 Stoholm Jyll



Annoncebeskrivelse

Det er med kæmpe sorg og en grim byrde i hjertet, at jeg er nået der til hvor jeg må tænke på min hunds ve og vel. Grundet ændringer i personlige forhold og jobskifte, tillader det sig desværre ikke at have hund, da jeg sjældent er hjemme. Astina er jordens dejligste og mest kærlige hund. Hun elsker livet, og elsker mennesker! Også børn! Hun er god mod alle hun møder på hendes vej, også andre hunde. Hun kom til danmark fra Serbien som lille hvalp. Og derfor haves der hundepas til hende.
Hendes oprigtige navn ifølge pas er dog Atina, men jeg synes Astina lød bedre.
Hun trives godt med alt og alle. Og er meget dygtig til at høre efter. Og så er hun lærenem! Hun sitter, giver pote og kan dække. Astina elsker at være ude og lege og gå en lang tur. Ellers er hun sund og rask og har fået alle vaccinationer. Jeg forbeholder mig retten til at kunne afvise eventuelle interesserede, hvis jeg ikke bedømmer dem egnet som nye ejere af Astina.
Det er et krav at hun skal have et fast og blivende hjem for hum ville kunne trives, og jer ser helst at det ikke er første gangs hunde ejere der skal overtage hende. Der medfølger diverse snore, seler, kurve, madskåle og mad til det første stykke tid. Skriv endelig hvis du har spørgsmål .

Oplysninger:
Racer: Staffordshire bull terrier/ Amerikansk bulldog
Alder: 7 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;