Oprettet 14. februar 2019

Anden Race





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador / Springer Spaniel
Farve: Brun
Køn: Han
Vægt: 20,6 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Kenzo er en megalækker dreng, der leder efter en familie, der udover familie-livet også kan tilbyde ham spor- og jagttræningen, så alle hans behov og instinkter bliver tilgodeset. Hans eneste udfordring er, at han på ingen måder kan være alene hjemme.

Kenzo var en alt for stor en mundfuld energimæssigt for hans første familie og familie nr. 2 havde desværre ikke mulighed for at håndtere hans separations-problem. Vi skal derfor naturligvis sikre os, at han lander hos den helt rette familie, der kan håndtere ham med alt, hvad han kommer med.

Kenzo er vokset op med katte og han er enormt begejstret for andre hunde. Han skal have et fremtidigt liv væk fra storbyens larm og støj, gerne landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet og mange gode arealer at løbe og bruge snuden på.

Vores flotte fyr her elsker alle mennesker, og er også god til hundevante børn (+10 år). Han er simpelthen den sødeste og kærligste energibombe, der dog kræver en familie med stort overskud til ham.

Kenzo har vist ømhed i venstre knæ, men røntgenbilleder af både knæ og hofter har ikke vist noget, der kunne forårsage dette. Man bør dog skåne Kenzo for høje spring og trapper og give ham Omega 3/6 tilskud i hans mad, for at støtte hans led.

Vores rødbrune prins her kommer med den ubetinget dejligste energi, og han kan næsten ikke være i sin krop af glæde. Han kommer til at gøre SÅ stor lykke hos en familie, der forstår at udnytte hans energi til det, han er skabt til. 

Kenzo er kemisk kastreret

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;