Oprettet 13. februar 2019

Fransk Bulldog





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Fransk bulldog
Farve: Mørk Brindle
Køn: Hun
Vægt: 11,5 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Berta's historie er absolut hjerteskærende, eftersom hun i sit korte liv allerede har oplevet at være kastebold (minimum 3 familier har hun skullet forholde sig til) for til sidst at ende med at blive efterladt på Lyngby station med et skilt om halsen påskrevet information om, "at mine ejere ønsker mig ikke længere"! 

Så det har næsten kunne blive mere barskt for sådan en lille hundepige. Det stod hurtigt klart for os, at Berta højest sandsynligt har haft et kuld hvalpe allerede, da knuder på hendes bryst viste sig at være kronisk betændelse i hendes mælkekirtler, formentlig opstået i forbindelse med diegivning. 

Med sådan en historik er det jo meget sparsomt, hvad vi ved om Berta, men vi kan fortælle, at hun her hos os ikke er renlig og bestemt ikke er glad for andre dyr. Om det skyldes, at hun stadig er stresset over alt det, hun har været igennem, eller om hun har nogen dårlige oplevelser med andre dyr med i bagagen, er en af hendes mange ukendte faktorer, som en ny familie skal kunne håndtere. 

For at komme i betragtning til Berta kommer vi til at kræve, at man personligt har haft bulldogs før, og at man er en ressourcestærk, voksen og moden familie uden børn (+15 år), hvor Berta er i det absolutte centrum. Hun fortjener, om nogen, at finde sig det ultimative drømmehjem, med alt det hun har været igennem. 

Berta kommer med mange af de racerelaterede ting, man kan forvente, men som inkarnerede bulldog-ejere kender alt til og ikke ser som noget problem.  

Hvis man ønsker mere information om Berta så kræver vi personligt fremmøde i Dyreværnets åbningstid, og vi har i dette tilfælde desværre ikke mulighed for at tage hensyn til, hvis man kommer langvejs fra.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;