Oprettet 12. februar 2019

Blandingsrace, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
3300 Frederiksværk



Annoncebeskrivelse

Skønne Diva søger desværre et nyt hjem grundet skilsmisse.
Diva er en meget kærlig og aktiv hundepige. Hun knytter sig meget til sin familie og brug for nærvær. Hun kan godt være lidt sensitiv overfor nye ting og pludselige/nye lyde. Diva’s nye hjem er derfor ikke i storbyen eller i lejlighed.
Diva har gået til hvalpetræning, og dette har hjulpet hende rigtig meget i forhold til fremmede hunde. Hun var i starten meget nervøs overfor fremmede hunde. I dag er hun lidt tilbageholdende i mødet med fremmede, underdanig og god til selv at holde afstanden. Det fungerer bedst hvis hun ikke er i snor, hun holder afstand til den fremmede hund til hun selv er tryg ved situationen. Efter nogen tid og lidt hilsen på ca. 5-10 min. Så kan hun lege med alle. Diva har en hundebror og har aldrig prøvet at være alene hund.
Derudover så elsker Diva en god godbid og spiser fint sin tørkost. Træning af nye ting går rigtig fint, så længe der anvendes positiv træning og her er en godbid også en rigtig god ting at bruge. Udover godbidder elsker Diva også en god løbetur i skoven, en svømmetur ved stranden og hendes familie kan havde hende med overalt. Køreturen klarer Diva også fint.
Diva vil gerne snakke med fremmede mennesker, men kan godt finde på at gø lidt de første par minutter. Når den positive kontakt først er skabt, elsker hun opmærksomheden og er generelt bare en rigtig kærlig hundepige. Diva er van til børn, da hendes nuværende familie har børn, dette har der ikke været nogle problemer med og de kan også f. eks. havde venner på besøg uden problemer.
På gåtur trækker hun lidt det første stykke tid, da hun er meget ivrig for at komme ud og opleve, men ellers går hun fint i snor og er god til indkald. Hun kan løbe hele dagen uden at blive træt, men kan også putte under dynen uden at blive urolig. Så Diva er en aktiv hund, men elsker også at putte.
Diva er renlig, men bliver dagene for lange når hun er alene hjemme, kan der være et uheld i ny og næ. Diva er okay til at være alene hje.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;