Oprettet 12. februar 2019

Coton de Tulear, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar 5-4-2019





Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Efter udstillede og DNA testede forældre, hvor de er fri på alle 6 sygdomme, forældrene er også øjenlyst uden anmærkninger og testet fri for Patella Luxation og har grad 0/0, så man får en sund hvalp herfra.
Både Bianca og Fluffy er udstillet på DRU udstilling og Fluffy har flere pokaler og bl. a. en champion titel. Vi har DKK hundeholder uddannelsen og giver gerne råd og vejledning også resten af din hunds levetid.
Hvalpene vokser op inde hos os og bliver nusset og leget med, så de nemt kan indgå i en ny familie. De bliver vænnet til børn, hund, kat og hverdagens lyde så som vaskemaskine, musik, leg ude, en lille køretur mm.
En Coton de Tulear er en meget god familiehund, den er kærlig, nem at opdrage, den fælder ikke og langt de fleste kan tåle den, da den er allergivenlig. Ønsker du en familiehund, som altid vil være der for dig og ikke kræver meget motion, så er en Bomuldshund måske noget for dig.
De sælges med DRU stambog, købsaftale med 2 års garanti, vaccineret og chipmærket med sundhedsbog, ormebehandlet, hvalpepakke med foder, kurv, legetøj, børste, kam, shampoo, en bog om racen og et tæppe der dufter af mor.
De kan ses og reserveres mod et depositum på 2500 kr.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;