Oprettet 11. februar 2019 Føj til dine favoritter

Pomeranian, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

8930 Randers Nø
Race
Race
Pomeranian
Race
Pomeranian
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8930 Randers NøAnnoncebeskrivelse

**ingen negative kommentar**
Læs hele opslaget inden i kommenter og kun seriøse henvendelser.
Jeg har truffet mit livs væreste beslutning, nemlig at finde et nyt hjem til min elskede hund Nala, fordi jeg har indset jeg ikke kan give hende det hun har brug for. Nala er en pomeranian fra omkring september 2017. Nala er hos mig opvokset med min søn (2,5 år nu) og min anden hund på 5 år, hun er glad for børn, alle slags hunde og mennesker. Hun er ikke 100% renlig, men uheld er kun hvis man ikke får hende lukket ud tit nok på en dag. Hun elsker leg og har rigtig meget energi. Hun kan finde på at gø af fremmed, men kun fordi hun gerne vil hilse på.
Jeg har få krav og en masse plusser, så hvis du/I tænker i kan give det helt rigtige og forevigt hjem til Nala, så skriv endelig til mig.
• Man kender til racen eller læser om den inden køb.
• Er med på at skrive under på en kontrakt, hvor i der bland andet vil stå at videre salg ikke accepteres med mindre jeg giver ok for det.
Stort plus hvis: man har en have, børn gerne over 5 års alderen, har tiden til hundetræning (da jeg tror der vil hjælpe på hendes energi niveau og selv har en anden hund eller omgås med andre der har hunde.
Har i spørgsmål så tøv ikke med at skriv. Jeg vil være sikker på jeg finder den helt rigtige familie, så har en idé om at du/familien kommer på besøg hos mig og omvendt så jeg kan se om det er det rigtige valg.
Prisen for Nala er 8500, men HJEM FØR PRIS, da jeg sætter meget pris på hun får et godt hjem??.

Oplysninger:
Racer: Pomeranian
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu


Pomeranian 123 kr. kr.

Pomeranian/Papillon, hvalpe, 4 uger , salgklar 17.05.19

Vores dejlige tæve fik d. 22 marts den sødeste lille hanhund. Han er meget kontaktsøgende og rigtig legesyg!. Klar til at komme hjemmefra d. 17.05.19. Bliver behandlet med ormekur samt chippet og vacc...

Alder 4 uger
5600 Faaborg

Pomeranian 9.500 kr. kr.

Pomeranian, flere hvalpe, 4 uger , salgsklar 14.05.19

En hvalp tilbage . 3 lækre Pomeranian hvalpe sælges. Faren er med tavle, men moren er uden tavle. Faren er sort og hvid og moren er creme/rød. Den stort/hvide er en tæve - RESEVERET Den hvid/creme er...

Alder 4 uger
2300 København S

Pomeranian 10.500 kr. kr.

Pomeranian, flere hvalpe, 8 uger , salgsklar 16/4

Så er Emma,s. smukke hvalpe klar til og. flytte hjemme fra. Vi har to hanner. De er Opvokset med andre dyr og Med små børn i. hjemmet. Vi har valgt samme med dyrlægen og vente med at lave. sundhedsbog...

Alder 8 uger
8961 Allingåbro