Oprettet 11. februar 2019 Føj til dine favoritter

Pomeranian, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

8930 Randers Nø
Race
Race
Pomeranian
Race
Pomeranian
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8930 Randers NøAnnoncebeskrivelse

**ingen negative kommentar**
Læs hele opslaget inden i kommenter og kun seriøse henvendelser.
Jeg har truffet mit livs væreste beslutning, nemlig at finde et nyt hjem til min elskede hund Nala, fordi jeg har indset jeg ikke kan give hende det hun har brug for. Nala er en pomeranian fra omkring september 2017. Nala er hos mig opvokset med min søn (2,5 år nu) og min anden hund på 5 år, hun er glad for børn, alle slags hunde og mennesker. Hun er ikke 100% renlig, men uheld er kun hvis man ikke får hende lukket ud tit nok på en dag. Hun elsker leg og har rigtig meget energi. Hun kan finde på at gø af fremmed, men kun fordi hun gerne vil hilse på.
Jeg har få krav og en masse plusser, så hvis du/I tænker i kan give det helt rigtige og forevigt hjem til Nala, så skriv endelig til mig.
• Man kender til racen eller læser om den inden køb.
• Er med på at skrive under på en kontrakt, hvor i der bland andet vil stå at videre salg ikke accepteres med mindre jeg giver ok for det.
Stort plus hvis: man har en have, børn gerne over 5 års alderen, har tiden til hundetræning (da jeg tror der vil hjælpe på hendes energi niveau og selv har en anden hund eller omgås med andre der har hunde.
Har i spørgsmål så tøv ikke med at skriv. Jeg vil være sikker på jeg finder den helt rigtige familie, så har en idé om at du/familien kommer på besøg hos mig og omvendt så jeg kan se om det er det rigtige valg.
Prisen for Nala er 8500, men HJEM FØR PRIS, da jeg sætter meget pris på hun får et godt hjem??.

Oplysninger:
Racer: Pomeranian
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu


Pomeranian 7.000 kr. kr.

Pomerania, hund, 12 mdr.

Må desværre sælge min pomeranian, født 12 dec 2017. Han kan med de fleste hunde, elsker gåture og være ude, derfor er en have et must. Han er meget kælen og putter i både seng og sofa. Kan godt være a...

Alder 12 mdr.
4700 Næstved

Pomeranian 7.500 kr. kr.

Pomeranian, hanhund, 7 mdr. , salgsklar 1-3-19

Skønneste små hunde Pomeranian med godt sind og let at løfte . Han hund godt agility emne ca 12 mdr gl smuk smuk speciel ulvegrå og aktiv og rigtig sød Men trænger til flere udfordringer da hsn er lyn...

Alder 7 mdr.
7700 Thisted

Pomeranian 7.000 kr. kr.

Pomeranian Spitz, hvalpe, 12 uger , salgklar Klar nu til nye familie

Sælge en aktiv dejlig pomeranian spitz. PIGE!! . Med vacc. Og 3 gange ormekur Eu pass. Chip. Far pomeranian. Mor Spitz. <b>Oplysninger:</b> Racer: Pomeranian. Spitz Alder: 12 uger Type: Hvalpe Salg...

Alder 12 uger
2630 Taastrup