Oprettet 11. februar 2019

Pomeranian, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

Race
Race
Pomeranian
Race
Pomeranian
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8930 Randers NøAnnoncebeskrivelse

**ingen negative kommentar**
Læs hele opslaget inden i kommenter og kun seriøse henvendelser.
Jeg har truffet mit livs væreste beslutning, nemlig at finde et nyt hjem til min elskede hund Nala, fordi jeg har indset jeg ikke kan give hende det hun har brug for. Nala er en pomeranian fra omkring september 2017. Nala er hos mig opvokset med min søn (2,5 år nu) og min anden hund på 5 år, hun er glad for børn, alle slags hunde og mennesker. Hun er ikke 100% renlig, men uheld er kun hvis man ikke får hende lukket ud tit nok på en dag. Hun elsker leg og har rigtig meget energi. Hun kan finde på at gø af fremmed, men kun fordi hun gerne vil hilse på.
Jeg har få krav og en masse plusser, så hvis du/I tænker i kan give det helt rigtige og forevigt hjem til Nala, så skriv endelig til mig.
• Man kender til racen eller læser om den inden køb.
• Er med på at skrive under på en kontrakt, hvor i der bland andet vil stå at videre salg ikke accepteres med mindre jeg giver ok for det.
Stort plus hvis: man har en have, børn gerne over 5 års alderen, har tiden til hundetræning (da jeg tror der vil hjælpe på hendes energi niveau og selv har en anden hund eller omgås med andre der har hunde.
Har i spørgsmål så tøv ikke med at skriv. Jeg vil være sikker på jeg finder den helt rigtige familie, så har en idé om at du/familien kommer på besøg hos mig og omvendt så jeg kan se om det er det rigtige valg.
Prisen for Nala er 8500, men HJEM FØR PRIS, da jeg sætter meget pris på hun får et godt hjem??.

Oplysninger:
Racer: Pomeranian
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu


Pomeranian 8.000. kr.

Pomeranian, tæve, hvalp, 6 uger , salgsklar 3/9 - 19

To små pomeranian hvalpe søger et ny hjem fra d. 3/9 -19. Hvalpene er tæver og er født d. 8/7 - 19. Deres farve er rød zobel, de er uden stamtavle. Moren og faren er begge pomerarnian, de kan også ses...

Alder 6 uger
7500 Holstebro

Pomeranian 1. kr.

Pomeranian, hvalpe, 8 uger

Pomerenian hvalp, 8 uger. Vi sælger denne hvalp, fordi vores udlejer ikke tillader kæledyr at være i lejligheden. Hunden er 2 måneder gammel (hun). Hun har vaccinationer, mikrochip, bog osv. Skriv for...

Alder 8 uger
2100 København Ø

Pomeranian 9.000. kr.

Pomeranian, hanhund, hvalp, 8 mdr. , salgsklar 17.08.19

ÆGTE POMERANIER HVALPE TIL SALG: Født: 22.6.19 1 tæve og 2 hanhunde. (Både tæven og hanhund er solgt) kun en hanhund tilbage. Faren Flot Zobel farve vejer ca. 3 kg moren flot beige farve vejer 4 kg. F...

Alder 8 mdr.
2000 Frederiksberg