Oprettet 9. februar 2019

Bichon Havanais, flere hvalpe, 4 uger , m. stamtavle, salgsklar 13-3-2019





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

efter sunde, udstillede forældre. Maggie og Youngster har fået 5 skønne tæver, de vil være klar til afrejse fra 13-3.
Der er 3 tæver. tilbage.
Begge forældre besidder et skønt temperament. De er udstillet og avlsgodkendt på DRU udstilling og Youngster har vundet flere pokaler og en champion titel,
Forældrene er øjenlyst uden anmærkning og testet fri for Patella og har grad 0/0.
Hvalpene kommer igennem flere socialiserings opgaver og bliver introduceret for et væld af nye ting, hvilket gør hvalpene modige og nysgerrige på nye ting. Vi har DKK hundeholder uddannelsen og giver gerne råd og vejledning.
Hvalpene bliver nusset dagligt og vokser op inde i huset sammen med os, så de nemt kan indgå i en ny familie. De bliver vænnet til børn, hund, kat og hverdagens lyde så som vaskemaskine, musik, leg ude, en lille køretur mm.
En Havaneser er en meget god familiehund, den er kærlig, nem at opdrage, den fælder ikke og langt de fleste kan tåle den, da den er allergivenlig. Ønsker du en familiehund, som altid vil være der for dig og ikke kræver meget motion, så er en Bichon Havanais måske noget for dig.
De sælges med DRU stambog, købsaftale med 2 års garanti efter købeloven, pasningsvejledning, vaccineret og chipmærket med sundhedsbog, ormebehandlet, hvalpepakke med foder, kurv, legetøj, børste, kam, en bog om racen og et tæppe der dufter af mor.
De kan ses og reserveret mod et depositum på 2500 kr.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;