Oprettet 9. februar 2019

Alaskan Malamute, hvalpe, 5 uger , salgklar 04.03.19





Race
Race
Alaskan Malamute
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
5874 Hesselager



Annoncebeskrivelse

Vores skønne Alaskan Malamute fødte 7 sunde og velskabte hvalpe mandag d 7/1. 5 hanner og 2 tæver. Der er dd 9/2 , 3 hanner der endnu ikke er afsat til nye forventningsfulde familier!
Aftegn og farver i den grå variant. Der er pt. 4 hanner som endnu ikke er afsat. - Disse kan ses på billederne. Tæven er en fantastisk familiehund med et roligt og kærligt sind. Sund og rask. Ingen anmærkninger af nogen karakter. Er vant til at omgås andre hunde, katte samt børn.
Hun har sidste år. vist os at være en perfekt mor til ligeledes sunde og mentalt stabile hvalpe.
Faren til dette kuld er ligeledes af racen Alaskan Malamute (stambogsført). og kommer også fra et hjem med børn og andre hunde.
Vi lægger meget vægt på at finde de rette familier/nye hjem. til disse hvalpe og ønsker hermed at give fremtidige hvalpekøbere mulighed for at følge deres nye familiemedlem fra start og være en del af den vigtige prægning i ugerne op til at hvalpene "rejser hjemmefra"
Det er ligeledes vigtigt for os at man som interesseret køber har et vist kendskab og viden om racen og ikke mindst anerkender dens behov og aktivitetsniveau!
Hvalpene bliver sundhedstjekket x 2 incl. chip, ormebeh. og vacination samt prægning efter alle seriøse principper.
Tæven er renavlet men ikke stambogsført. Prisen på hvalpene er 8000,00 kr incl. depositum a 2000,00 kr. Annoncen vil løbende blive opdateret.
Seriøse henvendelser for mere info er velkommen på. telefon .

Oplysninger:
Racer: Alaskan Malamute
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 04.03.19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;