Oprettet 6. februar 2019

Anden Race





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
5½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Schæfer
Farve: Brun/sort
Køn: Hun
Vægt: 32 kg
Alder: 5½ år
Pris: 3000,00

Frigga er en usædvanlig lækker, meget menneske-kærlig og skøn schæfer-pige, der dog er udfordret i henhold til andre hunde, især tæver. 

Hun søger en moden familie, der er færdige med småbørn (+12 år), og som har mange års personlig erfaring som schæfer-ejere og træning af dem. En familie, der kan håndtere hendes køns-aggression, så ingen kommer ud i uhensigtsmæssige situationer. Kan man opfylde ovenstående, så får man ubetinget en Danmarks dejligste schæfer-piger.  

Hun skal omplaceres da den nødvendige og ønskede tid desværre ikke længere var til hende, og vi har lovet tidligere ejer, at selvom Frigga kan være alene hjemme en hel arbejdsdag, så søger hun en familie, hvor hun kun er meget lidt alene, og altså primært sammen med sine mennesker. 

Frigga kommer fra landlige, kystnære omgivelser, og hun drømmer om noget lignende igen. Hun skal i hvert fald ikke til "storbyen" at bo resten af sine dage. 

Denne dejlige skabning har på nuværende tidspunkt gode albuer men mild grad HD på venstre hofte, hvorfor hun skal holdes slank og muskuløs i form af korrekt aktivering. Hendes tænder viser klare tegn på rigtig meget boldleg, hvilket vi anbefaler at man stopper med, da bold-leg udover dette slid er en unødvendig stress-leg for hende. Lad hende hellere bruge hovedet til at udføre mentale opgaver med. 

Her hos Dyreværnet er Frigga sat på et strikt hypoallergent foder, da vi grundet hendes røde poter og ømhed i ørerne mistænker hende for at have allergi. Hun skal fortsætte på dette foder i en længere periode for at se, om det har en effekt på hudproblemerne.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;