Oprettet 5. februar 2019

Bull Terrier





Race
Race
Bull Terrier
Alder
Alder
7 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Staffordshire Bullterrier
Farve: brindle med hvidt
Køn: Han
Vægt: 19,7 kg
Alder: 7 år
Pris: 3000,00

Sigurd er en super dejlig dreng, som tidligere familie ville have givet deres højre arm for at beholde, men Sigurds udfordring er, at han er så glad for mennesker, at han ingen fornemmelse eller sans har omkring børn. Hans energiske adfærd gør, at han derfor fremstår alt for uhæmmet og voldsom omkring børn, også selvom det bunder i ren og skær glæde og kærlighed. 

Vi har derfor lovet at gøre alt for at finde en ny familie til denne lækkermås, hvor små børn er pillet ud af ligningen, så han kan være lige så fjollet, han vil. Vi kræver, at hans nye, modne familie personligt har haft Staffordshire Bullterrier før, bor i hus og at børn er + 12 år og hundevante, så de ikke bliver bange for ham. 

Sigurd kan med enkelte tæver, men han kan under ingen omstændigheder med katte og hanhunde, og dette skal ikke testes. Noget andet der heller ikke skal testes er hans svømmeevner. Sigurd er en af den slags hunde, der tilsyneladende ikke har den medfødte svømmerefleks, og han synker simpelthen, når han ikke kan bunde, så strandture skal lige foregå med et ekstra vågent øje. 

Sigurd er en putter, og har været vant til at måtte slænge sig med familien i både sofa og seng. Han har i tidligere hjem fint kunne være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, men ved skift til nyt hjem, skal man naturligvis have rigtig god tid til at køre ham langsomt ind i nye rytmer og rutiner. 

På rigtig mange områder er Sigurd en "typisk" staff, der elsker alle mennesker, og grundlæggende bare er glad, kærlig og fræk. 

Han kører alt for meget op under leg, hvis det bliver for vildt, og hans hjørnetænder er slidt flade efter alt for meget leg med tennisbold, så man skal helt undlade at lege med bold og pinde, så hans tænder kan holde lidt længere. Der er SÅ mange andre aktiveringsmuligheder, der er sundere og bedre for ham, både fysisk og mentalt. 

Racen er disponeret for slidgigt og rygproblemer og røntgenbilleder af ham viser lette slidgigtforandringer i hoften. Sigurd skal derfor holdes slank og muskuløs, og motioneres og aktiveres korrekt i henhold til dette.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;