Oprettet 2. februar 2019

Skønne labradoodle han hvalpe





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
sort
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. marts 2019
Placering
Placering
9382 Tylstrup
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Dejlige labradoodle hvalpe født den 4. Januar. Vi har 2 hanner, der endnu ikke har fundet deres nye gode familier. Alle tæver er reserveret. Hvalpene er 8 uger og klar til at rejse hjem til nye familier den 2. marts.

Mor:
Labrador: Melua er en virkelig dejlig og køn tæve fra januar 2016. Hun er en fantastisk god familiehund med et skønt sind, og hun bruges også til jagt.
Melua har DKK stamtavle og har en god afstamning. Far HD A - AD 0 Mor HD A - AD 0

Far:
Kongepuddel: Marley er en fantastisk smuk og dejlig familiehund fra 2015 med et enestående temperament, han er kærlig, klog og blid.
Marley har DKK stamtavle og er avlsgodkendt. Han er ud af fremragende afstamning med stor vægt på både mental og fysisk sundhed. Far HD A - AD 0 Mor HD A - AD 0

Hvalpene vokser op i huset som en del af vores familie og bliver vant til hverdagenes lyde og jagtlyde. De vil også blive vant til børn og andre hunde, komme på køretur, blive renlighedstrænet og meget andet.
Inden hvalpene rejser herfra, vil de blive sundhedstjekket af dyrlæge og blive chippet, vaccineret og få ormekur. Der vil medfølge en startpakke med det foder, de vokser op med her.

Pris
Tæver: 10.000kr
Hanner: 9.000kr

Vil du høre mere eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Hvalpene kan reserveres mod et depositum på 5.000.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;