Oprettet 29. januar 2019

Fransk bulldog, flere hvalpe, 3 år , salgsklar Maj 2019





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4291 Ruds Vedby



Annoncebeskrivelse

Vi venter et kuld hvalpe midt marts ?? så hvis du har lyst til at komme på vores venteliste, så skriv endelig for mere info. Vores dejlige franske bulldog tæve kaya, født, nogle lækre små bulle basser uden nogen problemer.
moren er brindel pied og Faren er sort med hvidt på brystet. der er ingen allergier eller vejrtræknings problemer hos forældrene, og de får meget ros af dyrlægen, for deres pels og kropbygning, samt personlighed. hvalpene er 100 procent ægte men uden stamtavle. Deres sidste kuld har fået stor ros fra deres respektive dyrlæger for gode luftveje, kropbygning, super godt temperament og super godt sind og socialisering. hvalpene vokser op med masser af kærlighed og omsorg fra børn og voksne, samt andre hunde. hvalpene bor sammen med mor og far, som kan ses ved besøg, hun er den bedste mor og meget tillidsfuld og en rigtig kælepotte, der vil være midtpunkt hele tiden. Vi går meget op i at vores tæve samt hvalpe for kvalitets foder som passer til mor og hvalpe, tæven for også tilskud af kalk mm så hvalpene får hvad de skal bruge for at blive gode robuste hunde. Hvalpene lærer diverse lyde fra hverdagen . hvalpene får:
3 x ormekur + 12 uger ormekur mod hjernelungeorm
vacc
chip
Sundhedstjek
Hvlapepakke med foder mm. Fra essentiel . Hvalpende kan afhentes fra den. 3000 i depositum som ikke tilbage betales ved fortrydelse. Pris 8500kr. Påtager mig retten til ikke at sælge til hvem som helst. Hvilket vil sige, hvis vi ikke føler de får et godt hjem Fremover sælger jeg ikke til rette vedkomne . Vi er ikke tids presset med at sælge hvalpene, foretrækker at finde de bedste familier der kan tage sig af dem fremover. Billede 1) moren
Billede 2) faren
Billede 3) hvalpen Leo fra sidste kuld
Billede 4) hvalpen Gizmo fra sidste kuld .

Oplysninger:
Race: Fransk bulldog
Alder: 3 år
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Maj 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;