Oprettet 28. januar 2019

Rottweiler





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Rottweiler / Sankt Bernhard
Farve: Trefarvet
Køn: Han
Vægt: 45 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Carlo er en meget stor teenager-dreng, der desværre har været igennem en utroligt omtumlet tilværelse med i hvert fald 4 tidligere hjem, som vi har kendskab til, og den flotte fyr er kun lige fyldt 1 år.

Det giver sig selv, at en så rodet opvækst har sat sit præg på ham, da han aldrig har haft mulighed for at knytte bånd til nogen og skabe den fornødne tillid til nogen af de familier, han har været igennem hænderne på. 

Hans store ulempe er nok, at han ligner en kæmpestor, blød bamse, for på den måde, har han sit dejlige udseende lidt i mod sig, eftersom han er meget og primært rottweiler med kant og vogter-gen og samtidig har Sankt Bernhard'ens stædighed i personligheden. Ergo en rigtig stor mundfuld for de forkerte, da man ingen vegne kommer med pres og hård/skrap attitude overfor ham. Positiv forstærkning, forståelse for hans ophav, kærlige, men faste rammer og rutiner og masser af omsorg, det er vejen frem.

Carlo søger et modent par/enlig (+40-50 år) med mange års personlig rottweiler-erfaring i et hjem, hvor der ikke er børn. Carlo er upoleret, uopdragen og max understimuleret, og hans kommende familie skal være indstillet på, at det kommer til at tage et stykke tid at få arbejdet den vidunderlige, velafbalancerede Carlo frem, som vi ved, gemmer sig inde i ham. 

Han har brug for god tid til at knytte bånd hos en familie, hvor der ikke kræves noget af ham, før de nødvendige bånd og tilhørsforhold er skabt. Når de så er etableret, skal der træning og opgaver på banen, så han stimuleres korrekt på daglig basis og lærer, hvordan han skal reagere i forskellige situationer.

Dyreværnets hundetrænere har trænet rigtig meget med ham allerede og han er uhørt lærenem og gennemgår en rivende, positiv udvikling her hos os, som skal fortsætte hos kommende familie.

Carlo er blevet kastreret d. 22. januar 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;