Oprettet 28. januar 2019

Tibetansk spaniel, tæve, hvalp, 12 uger , m. stamtavle, salgsklar Nu





Race
Race
Tibetansk spaniel
Alder
Alder
12 uger
Placering
Placering
7323 Give



Annoncebeskrivelse

Vi har den dejligste lille hvalp til salg til godt, kærligt hunde hjem, en lille black/tan tæve. Hun har en superflot stamtavle med masser af titler hos forfædrene, hendes far har været mest vindende tibbe i Storbritannien og er multichampion. Best er dog, at hun har et super sødt væsen, kærlig, sød og tillidsfuld. Selvfølgelig er hun vokset op i huset sammen med os og de andre hunde. Hun er den ideelle familiehund, - og hun bliver aldrig en stor.
Hendes far er particolour (hvid med pletter) og mor er gylden/zobel.
Jeg har opdrættet tibetansk spaniel i ca. 35 år, - og vi elsker dem om muligt mere i dag end nogensinde. Derfor gør vi også rigtig meget ud af at vælge avlsdyr, for vi føler et stort ansvar for racens fremtid.
Hvalpene har DKK/FCI stambog, EU-pas, chip, helbredsattest, vaccinationer og garanti, de medbringer mad til den første tid, sele med snor, tæppe og legetøj med duft af hjemmet her.
Vi følger vore hvalpe længe efter de er rejst herfra, - allerhelst hele livet. Derfor oplever vi heldigvis igen og igen, at hvalpekøbere kommer efter hvalp nr. 2, 3, 4 m. m., efter 35 år kan det blive til flere generationer.
Vi sælger ofte hvalpe til andre opdrættere, bare i 2018 rejste hele 10 Sommerlyst-tibber til udlandet.
Vore avls hunde er højt præmieret, hvilket jo giver en god garanti for, at de har et godt helbred, god psyke og at de er smukke.
Hvis du er interesseret i at vide mere, så ring eller skriv. Eller allerbedst, besøg os gerne, vi giver gerne kaffe og hunde snak helt uden forpligtigelser.
Kennel Sommerlyst har selvfølgelig også en hjemmeside, hvor du kan finde mere info.

Oplysninger:
Race: Tibetansk spaniel, stamtavle medfølger
Alder: 12 uger
Køn: Tæve, hvalp
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;