Oprettet 11. januar 2019

Schæfer, hvalpe, 9 mdr.





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
9 mdr.
Placering
Placering
3500 Værløse



Annoncebeskrivelse

Wolfie er mellemlangstockhåret schæfer med stamtavle.
Hun er den skønneste hund man kunne tænke sig - lige bortset fra at hun ikke har lært at være alene hjemme, så hun hyler når man går - dette kan dog tillæres med den rette indsats og intensiv træning. Wolfie er vokset op i et hjem, hvor der hele tiden har været nogen - både mennesker og en anden hund. Der har hun boet fra hun var 8 uger til 7 måneder.
Da hun ikke kunne være der mere grundet alvorlig sygdom, kom hun til en ny ejer, som desværre er endt med en stressygemelding af den mere alvorlige karakter (ikke hunderelateret), som derfor måtte erkende, at der pt. ikke er evner til at tage sig af Wolfie, og give hende det, hin fortjener. Derfor søger Wolfie et nyt hjem - for 2. og sidste gang! Hun søger nu sit evigt blivende hjem, med en ejer der besidder tilstrækkelig tålmodighed og erfaring til at træne hende og give hende det hundeliv hun fortjener. Hun er den sødeste familiehund man kunne forestille sig - hun kan med børn, alle andre hunde og mennesker generelt, og er bare meget social og legeglad. Hun kan basale kommandoer som sit, dæk, læg dig, kom, og indkald sidder lige i skabet - hun kommer med det samme, HVER gang man kalder/fløjter. Hun mangler dog noget træning udover det basale, da hun har kun haft 1 session til hvalpetræning, og skal derfor trænes og aktiveres en del i hendes nye hjem.
Hun har fået sine vacciner og ormekur som hvalp. Der medfølger snor, sele, sporsnor, madstativ og skåle, samt hendes yndlingslegetøj og selvfølgelig stamtavle. Hun kommer kun til den rette familie, gerne et sted med en anden hund, eller hvor der ofte er nogen hjemme. Alternativt skal det være en tålmodig person med års hundeerfaring, gerne schæfer, som har tiden DERHJEMME til at træne hende i at blive tryg i at være alene. Wolfie kommer fra fine forældre fra kennel Walkini. Ingen hofteproblemer i familiehistorikken (se stamtavle). Hun er ualmindelig flot og vurderes til at være en fremragende udstillingshund.

Oplysninger:
Racer: Schæfer
Alder: 9 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;