Oprettet 9. januar 2019

FANTASTISKE GOLDEN HVALPE

Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Golden
Antal
Antal
8 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
21. oktober 2019
Placering
Placering
6670 Holsted
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
JaAnnoncebeskrivelse

Den 26. august har Idun født 8 skønne hvalpe. Jeg har tilbragt en uge med dem, og er nu klar til at åbne reservationslisten.
Hvalpene er efter sunde og rolige forældre med DKK stamtavle.

De blev født i stuen og bor sammen med mig. Hvalpene har adgang til lukket have, og er vant til hverdagens lyde og aktiviteter, samt andre hunde, kat og børn.

Begge forældrene er højt præmierede på udstillinger både i Danmark og i udlandet, og bruges på praktisk jagt.

Alibren Sole Power (Dave) er VDH CH, FCI WCC, har opnået førstepræmie ved markprøven, samt bestået brugsprøven og DJUs apporteringsprøve. Dave er glad for at arbejde, men lige så glad for at sove i sofaen og lege med børn og andre hunde.

Rayleas Irresistible Idun er VDH CH, DKCH, FCI WCC, har bestået brugsprøven, og er Jubilæumsjugensieger14. Idun er en utroligt blid og venlig tæve, og er en super hundemor. Hun er meget empatisk og har altid været fantastisk sammen med børn og andre hunde.

Begge forældre er sunde og raske. De er HD og AD frie, samt øjenundersøgt uden anmærkninger. DNA-testet fri for PRA1 og PRA2. Både Dave og Iduns tidligere hvalpe, der er blevet fotograferede, er også fri for HD og AD, DNA-testet fri for PRA1 og PRA2.
De små hvalpe får ormekur 3 gange og er vaccinerede 1. gang. Der medfølger dyrlæge- og sundhedsattest

Jeg tilbyder foder- og pasningsvejledning, også på lang sigt. Jeg vil gerne forbeholde mig ret til at sige nej til salg, hvis jeg ikke føler det er det rigtige hjem, da det betyder alt for mig at hvalpene kommer det rigtige sted hen.

Der betales 2000 kr i depositum, og det resterende beløb ved afhentning.

Al kontakt foretrækkes via telefon. Hvis jeg har travlt med hvalpene eller mine andre hunde, er det muligt at jeg ikke svarer med det samme. I er dog velkomne til at ringe tilbage igen senere.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Golden Retriever 10000 kr.

Golden Retriever

Dejlige hvalpe søger nye gode hjem, stueopdræt. begge forældre er skønne familiehunde med rigtig godt sind. Hvalpene vokser op i vores baggang ved siden af vores køkkenalrum og der meget tætte på os o...

Alder 3 uger
8832 SKALS

Golden Retriever Kontakt for pris kr.

Super dejlig hanhund til parring

Super dejlig hanhund, der er klar til at lave hvalpe. Sund og rask, kærlig og energisk. meget familievenlig. Stamtavle haves og fremvises efter ønske. Hvis tæven bliver drægtig med mere end en hval...

Alder 6 år
2300 København S

Golden Retriever 5500 kr.

Golden Retriever

Otte søde golden retriever-hvalpe søger gode hjem pr. 23/7 2018.

Alder 8 uger
6780 Skærbæk