Oprettet 4. januar 2019

Japansk Spids, hund, 12 mdr.





Race
Race
Japansk Spids
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4840 Nørre Alslev



Annoncebeskrivelse

15 måneder ikke 12 måneder. Jeg er ked af, at være nød til at tage denne beslutning, men Shiro fortjener et godt blivende hjem.
Shiro kommer fra en familie før mig, hvor Shiro har udviklet nogle adfærdsvanskeligheder, jeg syntes det er vigtigt man ved dette inden man vælger at anskaffe ham.
Skriv hvis i ønsker mere info om disse problemer.
Men han kræver meget tid, hvis disse problemer skal kunne rettes op. Shiro er ud over sine problemer, en virkelig fantastisk hund med den lækreste personlighed, og fortjener en chance.
Han kan selv med sine problemer, godt være alene hjemme 8 timer, og han kan godt med andre hunde, han har nogle problemer med mørke brune, sorte og store hunde. Men med tid nok, kan han godt hilse på dem.
Dette er kommet efter et overfald, af en mørkebrun stor hund, som bed ham uden advarsel. Grunden til af jeg/vi skal af med ham, er fordi tiden er der ikke til de her problemer, og vi står i situationen at vi skal til at flytte fra hinanden, og så bliver tiden endnu mindre.
Det er pisse ærgerligt og jeg ville ønske det ikke var sådan, men disse problemer som i kan høre mere om kræver utroligt meget, og kræver virkelig at man har et overskud. HVAD VI KRÆVER:. At du/i har haft hund før
At der ikke er børn
Gerne en der har lidt erfaring med hunde med problemer
At tiden er der. Shiro kan godt med katte og nogle andre hunde. For os gælder det om at finde den rigtige familie, ikke om at komme hurtigt af med ham. SKRIV ENDELIG FOR MERE INFORMATION, hvis du har interesse.
JEG/VI ØNSKER DET BEDSTE FOR SHIRO!!! . Shiro er ikke kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;