Oprettet 27. december 2018

Border Collie mix, hund, 3 år





Race
Race
Border Collie
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4591 Føllenslev



Annoncebeskrivelse

Sille er en skøn lille pige på 16 kg , som har været igennem et helvedes og nu er tilbage til livet.
Hun blev fundet efterladt og hårdt medtaget på vejen hvor hun var blevet påkørt , brækkede hofte , brækkede ribben og en slem skade i hovedet, hun blev bragt til et rigtig slemt internat i Spanien.
Da hun var helet Blev hun smidt sammen med alle de andre hunde , der klarede hun sig ikke så godt , hun trak sig mere ind i sig selv. Hun havde ingen chip og der var ingen der spurgte efter hende. Sille nåede at være der et år , da vi fik en henvendelse om vi kunne hjælpe , så hun kom til HSH hvor det første hun skulle var forbi dyrlægen til tjek og et meget velfortjent bad , de fik et chok og troede hun blødte fordi vandet var rost rødt men det var så gammelt blod fra da hun blev påkørt . Hun er fuldstændig sund og rask. og har fået smilet tilbage , Ja hun smiler faktisk når hun er ude at gå ture som hun elsker . Vi har vurderet at hun er klar til at mærke en families kærlighed igen , men hun vil ha bedst af at komme ud som alenehund.
Så er det dig / jer der søger en som Sillepigen og kan give hende alt den kærlighed som hun fortjener er i meget velkommen til at ringe.
Adoptionsgebyr er 3300 kr som dækker dyrlæge og rejsen til DK
Tak for din støtte
Hjælp Spanske Hunde .

Oplysninger:
Racer: Border Collie mix
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;