Oprettet 13. december 2018

Coton de Tulear/Bolonka zwetna, hvalpe, 1 uge , salgklar 30.01.19





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4684 Holmegaard



Annoncebeskrivelse

Vores tæve fødte 5 skønne hvalpe d. 5/12-18, og 2 smukke piger og en smuk dreng er til salg og kan flytte hjemmefra tidligst 30/1-19. Mor er 50% coton de tulear, 50% Bolonka zwetna (russisk bomuldshund), far er 100% coton de tulear, dvs hvalpene er 75% coton de tulear og 25% Bolonka zwetna. En tæve koster 8500 kr og en han 7500 kr. Ved reservation af hvalp, lægges depositum på 2000 kr. I prisen er inkluderet: Sundhedsundersøgelse hos dyrlæge, vaccination og chipning, mad til i hvert fald den første uge, lidt legetøj og godbidder plus et tæppe der dufter af dens mor. For at komme i betragtning til en hvalp skal jeg vide lidt om dig/din familie. Du skal have mulighed for en indkøringsperiode med hvalpen, jeg ser helst man har i hvert fald den første uge fri. Men i det hele taget kan man ikke påregne, at hvalpen efter en uge kan være alene 8 timer om dagen!! :-)
Denne hvalp bliver den skønneste lille familiehund, racen er kendt for at være utrolig familiær og knytter sig meget. Send SMS hvis yderlige oplysninger ønskes. Hvalpen og dens mor kan besøges lige først i det nye år første gang, jeg prioriterer fred og ro utroligt højt i den første tid, det giver den bedste start på livet :-);
Hvalpene er hvide med brune pletter lige nu, det forventes de bliver så godt som hvide ved et års alderen - ligesom vores første kuld er blevet det.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;