Oprettet 13. december 2018

Coton De tulear (bomuldshund), hvalpe, 1 uge , salgklar 2. februar 2018





Placering
Placering
7760 Hurup Thy



Annoncebeskrivelse


Vi er 5 små søde coton de tulear hvalpe, der d. 2. februar 2018 er klar til at flytte hen til vores nye familier. Vi er 3 piger og 2 drenge.
Malou (se billede) er solgt. På billederne er hvalpene 3 dage gamle. Der bliver taget nye billeder løbende. De sidste billeder er af mor og far. Vores far har svensk stamtavle (Fci-anerkendt), men vores mor har ingen stamtavle. Derfor har vi ingen stamtavle. Abbie (mor) har et rigtig dejligt sind. Hun er utrolig imødekommende overfor alle - både mennesker som hun kender og helt nye mennesker. Hun er altid glad og tilpas og er en rigtig hygge-hund.
Både mor og far vejer omkring 5,5-6 kg.
Begge forældre er sunde og raske. Hvalpene vokser op sammen deres mor, vores anden tæve (også coton) samt mig og min kæreste. Hvalpene bliver introduceret for forskellige ting efter anbefalingerne, bl. a. andre hunde, børn, voksne, ældre mennesker, støvsuger, dagligdags lyde, mm.
Desuden kommer vi til at træne renlighed og børstning, når de bliver lidt ældre.
Når hvalpene flytter hjemmefra er de sundhedstjekkede, ormebehandlede, vaccinerede og chippede. Derudover medfølger der sundhedsbog, foder til den første tid samt en lille hvalpepakke.
Om racen generelt:
Det er en lille selskabshund, som er en rigtig familie-hund. Der kræves en del pelspleje til denne race, især under pelsskifte. Det er rigtig vigtigt for os, at vi finder de helt rigtige hjem til hvalpene. Derfor ønskes, at man som køber kommer og møder både hvalpene, moren og os.
Vi forbeholder os retten til at sige nej, hvis vi ikke føler kemien er der mellem hvalpen og den nye familie. Pris 7.500 uanset køn
1.500 i depositum (tilbagebetales ikke, hvis man fortryder reservationen). Kontakt mig endelig pr. telefon eller mail ved spørgsmål. Man er også meget velkommen til at komme og se hvalpene efter aftale.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;