Oprettet 12. december 2018

Mops/yorkshire terrier/shi tzu/chihuahua/ , hvalpe, 2 uger , salgklar 20/1





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4450 Jyderup



Annoncebeskrivelse

Lille Liam er den sidste af dette lækre blandingskuld, som endnu ikke er afsat til et kommende forevigt-hjem.
Mor er mops/griffon/yorkshire terrier/mini puddel og far er chihuahua/shi tzu/pekingeser, så mere mixede hvalpe bliver svære at finde ;) forventet vægt er 3-4 kg. Liam er sort med hvidt bryst og et par hvide tæer på højre pote.
Hans bror og to søstre bliver i den nærmeste familie, og jeg ønsker for Liam at han ikke skal “skille sig ud" pga. det, så kunne være dejligt hvis han også snart fandt sig en familie han kunne glæde sig til at flytte ind hos når den tid kommer :);
Så ønsker du/I at følge jeres nye bedste ven fra han er helt lille, så kan Liam besøges fra når han og hans søskende er 3 uger gamle d. 23/12.
Forelsker I jer i ham som vi regner med, vil han kunne reserveres for 1500 kr. - resterende 3300 kr betales når han flytter til jer, og dækker selvfølgelig chip, vac, 3 x ormekur, sundhedstjek og bog, foder til den første tid, tæppe som lugter af mor og søskende, halsbånd, en bamse og et stykke legetøj :) . Liam er vokset op i stue/køkken i et hjem på landet med datter på 10 år og jævnligt besøg af andre børn i alle aldre. Stor hund (Moster Kiri) 2 katte og geder. Han vil naturligvis bla. blive “pottetrænet”, introduceret for gåtur med snor og køretur i bil. Skriv endelig ved interesse og for spørgsmål :) .

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;