Oprettet 10. december 2018

blanding, hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

Kære tillidsfulde trofaste Calvin , på ca 1,5 år , vejer 14,6 kg/ ca 40 cm høj fra Kreta- Han er en lille solid flot dreng, som er kastreret.- minder om en beagelstørrelse. Han er helt renlig og ødelægger ingenting i hjemmet. Han elsker andre hunde og holder af leg, så kun en familie , hvor der er en hundekammerat til ham, ellers vil han sikkert føle sig trist uden en ven. Han elsker sol og haven, så kun en familie, som kan tilbyde en have, som selvfølgelig skal være sikkert indhegnet. Calvin er vant til katte, men ikke til børn. Calvin er ikke glad for at køre i bil. Calvin holder af gåture i sele og snor, har været dygtig til at omstille sig til danske forhold, fra at have stået som lænkehund på Kreta og elsker at putte og kæle.
Han har hundepas og alle vaccinationer i orden, orme-og loppebehandlet og registreret i dansk hunderegister , så de 145 kr i oprettelse er betalt.
Hvis du erfaren hundeejer, har en god og kærlig tilgang til hunde, er du velkommen til at møde Calvin i Herlufmagle, hvor han holder til. Fortæl om dig selv, og hvilken hverdag, som du kan tilbyde Calvin.
Kontaktperson Karin. telefon .

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;