Oprettet 10. december 2018

blanding, hund, 3 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

Zindy er knap 3 år år, steriliseret hunhund , vejer 23 kg / 55 cm høj, labradorstørrelse og har stritører. Hun er meget smuk , blank blød pels
Hun er sød, rar, en rigtig god hund, som elsker at lege med andre hunde med halen i vejret.
Hun elsker at kæle og nusse, samt gå ture i naturen
Hun er helt renlig og ødelægger ingenting. Zindy holder utroelig meget af sine bamser og kødben og sin bror Pondos, og de burde følges ad igennem livet.
Zindy vil elske, at der var en anden hund i hjemmet, da hun holder af samværd med andre hunde.
Vælger du at adoptere begge hunde samtidig og vil give dem et langt kærligt roligt familieliv, vil der kunne aftales reduktion i adoptionsgebyret for begge hunde samlet.
De kan mødes begge to i Herlufmagle, hvor de begge er i pleje. efter de er ankommet fra Kreta for nogle måneder siden.
Hvis du kun ønsker en`hund, forpligter det bare, at Zindy får lov at møde andre hunde. Da begge er store hunde vil det være tilrådeligt, at de bor hos en familie med en have, som selvfølgelig skal være sikkert indhegnet.
Zindy og Pondos har hundepas med 1 rabies- og 2 grundvaccinationer, chippet og betalt de 145 kr x 2 i registrering i Danmark, blodprøvetestet for sygdomme, som er i orden, orme-og loppebehandlet.
Hvis du ønsker Zindy og Pondos, så skriv gerne lidt om dig/jer selv, alder, familie, boligform, andre dyr, hundeerfaring og hvilken hverdag som Zindy og Pondos vil få hjemme hos dig.
Formidlingsgebyr 1700 kr for en`hund.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;