Oprettet 10. december 2018

blanding, hund, 3 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

Pondos er knap 3 år, kastreret hanhund, vejer 27 kg/ 59 cm høj. Han er meget smuk med sine rene farver, og bløde skinnende pels.
Pondos er en sød, rar og god hund, som elsker leg med andre hunde og kæl- og ødelægger ingenting, renlig og dygtig til at gå lange ture i sele og snor i naturen- stille og roligt
Pondos er meget glad for sin søster Zindy, og. de burde følges ad igennem livet.
Pondos vil elske, at der var en anden hund i hjemmet, da han holder af samværd med andre hunde.
Vælger du at adoptere begge hunde samtidig og vil give dem et langt kærligt roligt familieliv, vil der kunne aftales reduktion i adoptionsgebyret for begge hunde samlet.
Hvis du kun ønsker en`hund, forpligter det bare, at Pondos får lov at møde andre hunde. Da begge er store hunde vil det være tilrådeligt, at de bor hos en familie med en have, som selvfølgelig skal være sikkert indhegnet. Pondos og Zindy har hundepas med 1 rabies- og 2 grundvaccinationer, chippet og betalt de 145 kr x 2 i registrering i Danmark, blodprøvetestet for sygdomme, som er i orden, orme-og loppebehandlet.
Hvis du ønsker Zindy og Pondos, så skriv gerne lidt om dig/jer selv, alder, familie, boligform, andre dyr, hundeerfaring og hvilken hverdag som Zindy og Pondos vil få hjemme hos dig.
Formidlingsgebyr 1700 kr for en`hund. De kan begge mødes i Herlufmagle på Sjælland, hvor de har været siden de kom fra Kreta for nogle måneder siden.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;