Oprettet 10. december 2018

Malteser blanding, hvalpe, 9 uger , salgklar 1/12 2018





Race
Race
Malteser
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

**Nu er der kun skønne bamse tilbage**. En skøn hvalp født d 6/10 18 (9 uger) er nu klar til at flytte hjemmefra. Bamse er nu den sidste hvalp. Han er en rigtig kælepot. Meget tillidsfulde, nysgerrig, sjov og kærlig. Han har et dejligt, roligt temperament. En nem lille hvalp. Dyrelægen skønner voksenvægt til ca 5 kg. Så en fin lille størrelse. Herhjemme er han vokset op i stuen så han kender dagligdagens lyde. Han er meget opmærksom og følger os i alt hvad vi laver. Han er vant til andre hunde, store som små , katte og fugle. Helt frygtløs. Hen er chippet, vaccineret og har fået ormekur. Sundhedstjek uden bemærkninger, andet end fin og sund hvalp. Mor: Malteser med stamtavle. 3.6 kg
Far: pomeranie/pekingeser/foxterrie bla. Knap 7 kg.
Begge forældre haves og er et par dejlige kærlige sunde og raske, lærenemme familiehund. Når han flytter vil der medfølge:
Sundhedsbog, mad til den første tid, halsbånd, hundesnor, et tæppe som dufter af mor og os, en tissemåtter og et stk legetøj. P. S.
Han er meget dygtige herhjemme. Han er dygtige til at gå på tissemåtte/avis eller bede om at komme ud og tisse i haven. Han er vild med at komme i haven og beder om at komme ud mange gange om dagen. På billede 4 ses Bamse og hans søster.
Billede 5 er af mor og far.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;