Oprettet 9. december 2018

Bichon Havanese, hvalpe, 3 uger , salgklar 9 Jan 2019





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
4780 Stege



Annoncebeskrivelse

Super dejlig og allergi venlig familiehundehvalpe sælges.
Bliv skrevet op , så l kan derved få mulighed for at følge jeres hvalp fra starten, og være med til at præge dem og se den store udvikling de gennemgår, og når hvalpen er 8 uger, og skal med jer hjem, vil det gå meget lettere for hvalpen, at "håndtere" flytningen, netop fordi den allerede, kender jer, jeres duft og stemme. derved går hvalpens, skifte meget lettere.
De er dyrlægekontrolleret, chippet & registreret, ormekur x 3 samt vaccineret, der medfølger en hvalpepakke og invitation til klippekursus, hvor vi taler hund og vasker og klipper hundene, det plejer at være både hyggeligt og lærerigt.
De er opvokset i familiens midte og rigtig godt socialiseret, de er ved aflevering godt i gang med renlighedstrænningen.
Jeg har haft denne skønne race i mere end 28 år og kan fortælle at de er superintelligente og har nemt ved indlæring, de er tæt knyttet til deres ejer, men hviler rigtig godt i sig selv og kan sagtens "underholde" sig selv, elsker agility , og en gåtur, men en tur i haven er også ok.
Både far og mor er med stambog og er nogle fantastisk dejlige hunde mor er lys men med røde og brune aner og far sort og hvid. de er begge med DKK stambog.
Hvalpene sælges uden stambog.
I er meget velkomne til at komme på besøg og se de skønne hunde, men ring venligst først, så l er sikre på vi er her og hører klokken.
Har l lyst til at se hvalpene på livestream, så sender vi hver dag livestream (vi begynder når hvalpene kan komme/tumle lidt rundt) -send jeres. telefon nr så sender vi linket og tidspunkt . ;-) ellers sender vi masse billeder og videoer løbende.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;