Oprettet 6. december 2018

Beagle





Race
Race
Beagle
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Fransk Bulldog / Beagle
Farve: Brun
Køn: Han
Vægt: 17,5 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

Det er os en kæmpe fornøjelse at præsentere vores lille humørbombe, Maxi. En festlig blanding af den ultra sjove bulldog og den meget energiske og stædige beagle.  

Han er nødt til at finde en ny familie, primært fordi han ikke trives i lejlighed og har været for voldsom omkring tidligere families børn. Maxi "fylder" rigtig meget, og han bør være centrum for al fokus i sin kommende familie, så han ikke drukner i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til ham. 

Han skal ud til hus, da han stresser over de lyde, der følger med i en etageejendom, og hvis der er børn, så skal de være hundevante og i den voksne ende af aldersskalaen (+ 15 år). 

Maxi har udelukkende modtaget hjemmetræning, og hans nye familie bør fokusere meget på at stimulere beaglen i ham, hvorfor vi kommer til at kræve folk med beagle-erfaring, så man lige præcis ved, hvad denne race kræver. Han er ikke egnet som førstegangshund. Han bør have lov til at prøve kræfter med sportræning og på det helt generelle plan skal han have lov til at være midtpunkt. 

Han er meget glad for andre tæver, og gerne dem, der virkelig er med på at tumle,  men selvom han er kastreret, er det altså de færreste hanhunde, han bryder sig om. 

Dette dyr befinder sig hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding) og kan besøges hver onsdag fra kl. 12.30 - 17.30 og den 1. søndag i måneden fra kl. 12.30 - 16.30 eller efter aftale med internatsleder Gitte. For mere info - ring på . telefon på hverdage mellem kl. 09.30 - 12.00.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;