Oprettet 4. december 2018

Siberien husky blanding, hvalpe, 3 uger , salgklar 08-01-2019





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
8832 Skals



Annoncebeskrivelse

7 små hvalpe fra den 13/11 er klar til at flytte hjemmefra den 08/01-2019. Moren er en blanding mellem en Siberian husky og Alaskan malemut på 3 år.
Moren har klare blå øjne og et dejligt roligt sind og lære rigtig hurtig. hun kan med andre dyr, dog ved andre hun hunde skal hun lige se dem an. men en dejlig aktiv hund når hun skal være det. hun er rigtig god med børn i alle størrelser.
Faren er en ren Alaskan husky på 2,5 år.
Faren har brune øjne og en legesyg sjæl men også utrolig kærlig og kælende. han kan med alle dyr. og er også rigtig god med børn i alle størrelser. Der er 5 hanner og 2 hunner.
Pris for en han er 5500kr.
Pris for en hun er 6000 kr.
Depositum på 2000 kr. - som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelsesret. De vil være chippet, vaccineret, have fået ormekur, få noget foder med afhentning og sundhedsbog. De er opvokset inde så de vil være vant til dagligdagens larm og børn små som store. ligeledes har de prøvet at komme ud at gå en tur og i hundegård når vi ikke er hjemme. Vi ser gerne at køber har en have til den hvalp de ønsker at købe. da de er vant til at have en have at lege i hjemmefra.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;