Oprettet 29. november 2018

Bordercollie mix, hund, 2 år





Race
Race
Boerboel
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8310 Tranbjerg J



Annoncebeskrivelse

Pontos. Pondos er ca 2 år, bror til Zindy, kastreret hanhund, vejer 27 kg/ 59 cm høj.
Pondos er også en sød, rar og god hund, som elsker leg og kæl- og ødelægger ingenting, renlig og dygtig til at gå ture i sele og snor.
Begge hunde skal lære nye mennesker at kende, før de har lyst til kæl, så god tid til at møde disse to sjældne smukke søde kretahunde.
Zindy er ca 2 år, steriliseret hunhund , vejer 23 kg / 55 cm høj, labradorstørrelse og har stritører.
Hun er sød, rar, en rigtig god hund, som elsker at lege med andre hunde med halen i vejret.
Hun er lidt forsigtig, men falder hurtigt til ro og vil kæle og nusse.
Hun er helt renlig og ødelægger ingenting. Zindy holder utroelig meget af sine bamser og kødben og sin bror Pondos, og de burde følges ad igennem livet.
Vælger du at adoptere begge hunde samtidig og vil give dem et langt kærligt roligt familieliv, vil der kunne aftales reduktion i adoptionsgebyret for begge hunde samlet.
Zindy og Pondos har været længe på internatet på Kreta og kom til Danmark den juni-18 i pleje til adoption. De kan mødes begge to i Herlufmagle på Sjælland.
Da begge er store hunde vil det være tilrådeligt, at de bor hos en familie med en have, som selvfølgelig skal være sikkert indhegnet.
Zindy og Pondos har hundepas med 1 rabies- og 2 grundvaccinationer, chippet og betalt de 145 kr x 2 i registrering i Danmark, blodprøvetestet for sygdomme, som er i orden, orme-og loppebehandlet.
Hvis du ønsker Zindy og Pondos, så skriv gerne lidt om dig/jer selv, alder, familie, boligform, andre dyr, hundeerfaring og hvilken hverdag som Zindy og Pondos vil få hjemme hos dig.
Formidlingsgebyr 2000 kr for en`hund.

Oplysninger:
Racer: Bordercollie mix
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;