Oprettet 17. november 2018

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 21/11





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
5762 Vester Skerninge



Annoncebeskrivelse

Molly (labrador/golden) og Pablo (kongepuddel) har fået hvalpe. 26/9 har Molly født 9 hvalpe; 2 tæver, 7 hanner. De er alle sorte og vil formentlig blive grå (silver) ligesom deres far når de bliver 1 år.
(3 hanhvalpe og 2 tæver er reserveret, 2 til træning som førerhund) Der er altså 4 hanner tilbage.
Pablo er 4 år med fuld stamtavle og udstillet således, at han er avlsgodkendt. Han er vaccineret og har fået tjekket for alle sygdomme, der kan være genetisk arvet ved puddelhunde. Pablo er en helt fantastisk og meget lærenem hund, han elsker kontakt med mennesker og andre dyr.
Molly er rolig, mild og meget samarbejdsvillig. Hun går til lydighedstræning, hvor hun klarer sig rigtig godt, og hun er certificeret læsehund. Hun er en mellemstørrelse labrador.
Vi har lavet et match mellem vores hunde via nettet, idet vi begge har stor lyst til en blanding af vores racer, jeg beholder selv en hvalp.
Denne blanding mellem racerne laver et mix mellem kongepudlens skarpe intelligens, dens allergivenlige pels og retrievernes omgængelighed og samarbejdsvillighed. Vi ved naturligvis ikke, hvordan generne fordeler sig hos hvalpene, men vi ved, at vi har lavet et mix mellem to hunde med et rigtig godt sind.
Molly og hvalpene fordres med Virbac hvalpefoder på dyrlægens anbefaling.
Idet jeg vil træne min hvalp med klikkertræning, vil hvalpekuldet i nogen udstrækning blive vænnet til klikker.
Hvalpene vokser op inde i huset hos. De kommer i haven flere gange dagligt og er rigtig godt igang med renlighedstræning. Ligeledes er vi omhyggelige med socialisering, de er meget i hænder.
Hvalpene har fået ormekur og deres første vaccination. Der medfølger Virbac hvalpefoder og et tæppe, der dufter af Molly.
Se fotos, vækstkurve mm i fb-gruppen Molly og Pablos labradoodlehvalpe.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 21/11

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;