Oprettet 16. november 2018

Japansk spids, hvalpe, 6 uger , salgklar 29.11.18





Race
Race
Japansk Spids
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
2100 København Ø



Annoncebeskrivelse

5 skønne hvalpe søger kærlige hjem!
3 hunner og 2 hanner er klar til at flytte hjemmefra fra d. 29 november. De bor pt sammen med deres mor på Østerbro, hvor de dagligt er i hænder – både hos børn og voksne - og tumler og leger med hinanden!
Forældrene - Bodil og Meeko - er begge 3/4 Japanske spidshunde, begge rolige, kærlige og lærenemme. Begge forældre er sunde og raske uden helbredsproblemer. Hvalpenes oldemor var en King Charles Cavalier spaniel og det vil sikkert medføre at nogle af hvalpene vil få pudderfarvede ører, men det gør dem bestemt ikke mindre kønne, tværtimod.
Racen trives både i byen og på landet, i hus og som i lejlighed. Trods deres fine lange, bløde, hvide pels, er pelsplejen utrolig nem. Den er kendt som pelsen, der renser og tørrer sig selv og den filtrer sjældent. Men selvfølgelig har den godt af at blive børstet med jævne mellemrum. Hvis du vænner hvalpen til at blive børstet fra lille, vil den senere elske det. Pris 7000 med alt inkluderet - dyrelægetjek, sundhedsbog, chip og ormekur. De får også noget af deres vante foder og lidt legeting med fra os.
Vi tager os retten til at vælge købere fra, da vil gerne vil sikre os, at vores hvalpe havner i de bedste hjem.
PM ved interesse
`LINK FJERNET`. NB: Vil ikke anbefale dem til småbørnsfamilier.

Oplysninger:
Racer: Japansk spids
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 29.11.18

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;