Oprettet 14. november 2018

Irish Glen of imaal terrier, hvalpe, 6 mdr.





Placering
Placering
4690 Haslev



Annoncebeskrivelse

Kun det bedste hjem er godt nok for Ella!
Hun er en blandingshund, 3/4 Irish Glen of imaal terrier og 1/4 chihuahua/langhåret dværggravhund. Ella som i ser på billederne, er en skøn lille hund, med en kæmpe personlighed. Hun er 6 mdr, og søger et nyt og BLIVENDE hjem. Da der er kommet en masse ændringer i min hverdag, har jeg ikke længere tiden og ressourcerne til at give Ella det hun fortjener mest. Ella er nok betegnelsen på verdens mest fantastiske familiehund. Hun kan med alle børn, andre hunde, og alle slags mennesker. Hun er meget rolig af sind, dog får hun sine hvalpeflip engang imellem, hvor hun farer igennem hele huset. (Det skal der jo også være plads til??)
Hun er en race, der i gamledage blev brugt som gårdhund. Hun er derfor af en race der godt kan lide at grave, men mon ikke man kan vende hende af med dette, hvis det forekommer som et problem??
Hun er meget loyal, og fuld af tillid. Kommer altid når man kalder på hende, og hører efter når der bliver sagt nej.
Hun er renlig, hvis man reagerer på hendes signaler, dog har hun ikke haft så meget træning i gåture, hun kan derfor godt være en smule skeptisk omkring det, hvis det er for mørkt.
Hun er en meget stille race, der tilpasser sig dit/jeres energiniveau, og gør kun hvis situationen er til det. Hun er ikke så trænet i at være alene hjemme, da der altid har været en i huset døgnet rundt herhjemme. Ella piver derfor meget, men skal hun nok lære, når hun er tryg ved situationen????. Er du/i interesseret i Ella, så må du/i meget gerne kontakte mig, jeg venter gerne på den rette familie dukker op.

Oplysninger:
Racer: Irish Glen of imaal terrier
Alder: 6 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;