Oprettet 21. oktober 2018

Blanding, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
2800 Kgs. Lyngby



Annoncebeskrivelse

Mickey på blot 1.5 kg og 2.5måned (født juli/august 2018) håber meget, at der sidder en. familie i Danmark der vil give ham et godt og varmt hjem når han til december er klar til, at flytte ud af sin græske plejefamilie.
Mickey bor lige i hus i Grækenland. Dyrlægen har vurderet, at han bliver 8-14 kg. Når Mickey kommer til Danmark, håber han brændende der står en familie klar til ham. Han vil ved ankomst opfylde alle EU krav til import af hunde. Lille Mickey er smidt ud som affald foran et hus med andre hunde. Denne familie kontaktede vores græske reder som bad dem bringe den i sikkerhed, give den kærlighed og tryghed til han er gammel nok til, at finde sin egen familie i Danmark. Han er legesyg, socialiseret og en helt igennem glad hvalp.
Mickey bor til dagligt i hus med have og andre hunde. Så det er at foretrække, at han kommer til hjem med have og anden hund. Kunne du tænke dig, at høre mere om Mickey og måske allerede nu sikre at han kan blive en del af din familie - så kontakt mig for en snak. Mickey bliver formidlet via foreningen Dogs of Smaro. Du kan finde os på facebook.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;