Oprettet 21. oktober 2018

Schæfer/Labrador, hund, 2 år , salgklar 22/10-18





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4293 Dianalund



Annoncebeskrivelse

Vi søger et nyt kærligt hjem til vores dejlige dreng Kozmo, da tiden og overskuddet ikke er til at beholde ham. Vi synes at han fortjener at komme et sted hen hvor han vil blive aktiveret og motioneret mere end hvad han gør hos os.
Om Kozmo: Kozmo er en utroligt trofast og skøn vovse, er meget lydig og vil rigtig gerne DIG, derfor er han også meget nem at træne med, især også hvis man har en lille godbid ;-);
Han kan med alle andre hunde, ligegyldigt hvad køn de er. Han er vant til små børn da han er vokset op fra hvalp sammen med vores datter der er lige så gammel som Kozmo. Derudover er han også vant til kat, da vi også har sådan en.
Den eneste ulempe kozmo kan have er når folk kommer hjem til os, så kan han finde på at hoppe op, det er dog blevet meget bedre med tiden. Jeg har dog et krav om at hvis næste ejer ikke kan have ham af en eller anden årsag, så vil jeg kunne købe ham tilbage for samme pris som jeg solgte ham for. Da det sidste jeg ønsker er at han skal blive en rundehund. Hvis kozmo lyder som noget for dig, så er man velkommen til at kontakte mig med henblik på et besøg. (Snor, sele, kurv, madspand og diverse ting kan. medfølge).

Racer: Schæfer/Labrador
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 22/10-18

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;