Oprettet 19. oktober 2018

Små hunde, hund, 12 mdr.





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8930 Randers Nø



Annoncebeskrivelse

Hej folkens.
Mit navn er Michella. Jeg er 21 år, jeg bor i egen lejlighed i Randers. Jeg ved at en hund kræver meget tid, hvilket jeg har masser af, hunden kommer med mig til de ting jeg skal, så hunden kommer ikke til at være alene. Jeg ved hvad der kræves at have hund hvad angår lægeregning, pleje af hunden osv. Hvad angår forsikring vil den blive ansvarsforsikret, sygforsikret og livsforsikret.
Jeg er i gang med at lede efter en lille hund og kønnet skal være en han som jeg kan købe.
Jeg bor i en lejlighed på 50 kvadratmeter, dog er jeg i gang med at finde en tre værelset lejlighed. Jeg har erfaring med hunde.
Hunden har mulighed for at komme i socialisering med andre hunde da vi i familien er mange der har hunde. Omkring min bopæl er der masser af mulighed for luftning i både skov og parker, mindre end 100 meter fra hvor jeg bor er der en park der hedder Tøjhushaven, den mest kendte park i Randers der hedder Doktorparken ligger heller ikke særlig langt væk. Så der er masser af muligheder for at komme i både parker og skove.
Mit budget er 7000 kr det er hvad jeg kan give for hunden.
Det jeg kan tilbyde min kommende hund det er: et godt hjem, en god opdragelse, masser af sikkerhed og utrolig meget kærlighed. Med Venlig Hilsen
Michella.

Oplysninger:
Racer: Små hunde
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;