Oprettet 18. oktober 2018

Cavalier King Charles spaniel, hund, 4 år , salgklar 18/10-18





Placering
Placering
4470 Svebølle



Annoncebeskrivelse

Balder, lækker cavalier King Charles på 4 år. sørger sin nye bedste ven. Det er med grædende hjerte at jeg må finde et nyt hjem til Balder, men jeg må erkende at jeg ikke kan opfylde hans behov mere, derfor må jeg finde den perfekte familie til ham. Han er en speciel hund, og havde en meget hård start på livet indtil jeg overtog ham. Derfor har han nogle fysiske problematikker som kræver specialkost, allergi overfor lopper/bestemte madvare og utryg ved forandringer.
Hans nye ejer skal være indstillet på at der kan komme ekstra dyrelægeregninger på ham, da det er nødvendigt at tage ham afsted ved de mindste tegn på sygdom.
Han trives bedst med voksne. Han kan godt sammen med andre hunde, og katte. Han skal have adgang til egen indhegnet have, da han bliver deprimeret i lejlighed.
Han er vant til at gå i snor, og holder sig inde til siden. Han kan være alene hjemme, og gør ikke opmærksom på sig selv, men han bør ikke være længere alene end 7 timer.
Han er en rigtig sofahund og charmer sig ind på alt og alle. Han er nem at have med i byen, så længe han har sin kurv med sig, og ikke bliver efterladt hos fremmede. Han er vant til at køre i bil og sidder på gulvet ved passagersædet.
Han er passet med alt af vac mm.
Han er vant til at blive børstet, klippet filtdutter og komme i bad. Han har sine særheder, men så snart man kender han den dejligste hund i verden. Hans kurv, sele til bil, hundemad osv følger med.
Balder bliver formidlet på en købskontrakt hvor at hvis ikke det er muligt for hans nye familie at beholde ham, skal han tilbage til mig!
Da han også har svært ved at blive passet hos fremmede vil jeg også hellere end gerne passe ham i forbindelse med at i skal på en ferie eller andet :).

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;