Oprettet 18. oktober 2018

Blanding, hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5792 Ã…rslev



Annoncebeskrivelse

Lillie blev fundet på gaden med mor og 3 søskende. To af hvalpene havde spist gift, og kunne ikke reddes, men de andre blev anbragt på vores lille, private shelter, hvor de i det mindste er i sikkerhed og får mad hver dag.
Men nu nærmer vinteren sig, og der bliver koldt i Bulgarien, så er der ikke en sød familie der kunne tænke sig at give Lillie et trygt og kærligt hjem?. Det koster 2000 kr. at få Lillie hjem, hvilket dækker transportudgifterne fra Bulgarien til Danmark.
Hun er steriliseret, vaccineret og er testet for flere sygdomme end loven foreskriver. Desuden har hun ID chip og pas. Vi er en gruppe frivillige, der har oprettet foreningen "Team Lana, nyt liv til alle gadehunde", og arbejder med at få hunde som Lillie ud af Bulgarien og formidle dem videre til kærlige, tålmodige og blivende hjem i Danmark.
Du kan finde os på facebook under "Team Lana, nyt hjem til alle gadehunde", hvis du vil vide mere eller se alle de hunde, unge og ældre, vi har til adoption. Send mig en besked. hvor du fortæller lidt om dig selv og hvad du kan tilbyde Lillie og vi vil hurtigt kontakte dig.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;