Oprettet 8. oktober 2018

Anden Race





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
6 år og 4 måneder



Annoncebeskrivelse

Zacho´s ejer har ladet en ven passe sin hund igennem nogle måneder - og er i mellemtiden flyttet og kan ikke have sin hund med i det nye hjem. Vennen kan heller ikke blive ved med at passe Zacho. Derfor han Zacho brug for et nyt hje,
Zacho er en aktiv og glad, nysgerrig og opmærksom lille hund,der synes aæt omkring ham er spøndende. Han er en voksen og moden men ikke præget af alder, bortset fra et par tænder, han har fået rykket ud. Vi har ingen oplysninger fra tidligere ejer og kender derfor ikke hans fortid, men vores iagtagelser fortæller,os, at han meget gerne vil snakke med mennesker han møder, oftest kommer, når man kalder, når vi går frit med ham i hundeskoven - men der er jo lidt gravhund i ham :), at han går ganske ok. i en snor. Han er interesseret i katte ogmuldvarpeskud, og vi tænker han godt ville prøve på at få fat i begge dele - og måske vil han være en effektiv muse/ rottejæger? Hvis han skal bo med en anden hund, så vil han foretrække en sød hunhund. Han er renlig og ødelægger ikke sine ting hos os og vi er ret sikre på, han godt kan være alene hjemme nogle timer, når han lige er faldet til i sit nye hjem. Ham er generelt venlig - og man må gerne "låne" f.eks. hans madskål, - har masser af dejlig energi, og får brug for et hjem evt. med store aktive børn, hvor han kan få brugt sine instinkter og krudt,- gerne.på landet evt. med et indhegnet område. Han elsker at lege med bold ogogså at hente og aflevere.Når krudtet er brugt, så vil han også rigtig gerne sidde ved en og holder af blive nusset og kløet bag ørerne.
Vi har fået renset hans tænder og behandlet et blodøre,Han havde, da han ankom, så nu er han nem at kende på sit lidt kiksede øre :)

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;