Oprettet 6. oktober 2018

Chihuahua blanding, hund, 5 år , salgklar Dags dato





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
4800 Nykøbing F



Annoncebeskrivelse

Hej alle sammen. Vi sælger vores chihuahua blandings herre på 5år, udelukkende til blivende hjem.
Vi ser os desværre nødsaget til at gå af med vores kærlige lille dreng da da han og vores anden hund simpelthen er for stressede af hinanden:( og det synes vi simpelthen er synd for dem begge. Så vi blir nød til at tænke på hvad der er bedst for begge vores hundebørn/:
Lidt om vores baby : han er 5år, sød og rar, gør ik synderligt meget (taget racen i betragtning) kan være alene hjemme uden at ødelægge noget, er renlig, mestre primært de almindelige kommandoer, og kommer næsten altid når man kalder. Kan gå pænt i snor, dog aldrig lært at gå uden. Herhjemme er han en rigtig glad og kærlig hund, der elsker opmærksomhed, og blir behandlet som en lille konge, herhjemme får han lov at være i sofaen og sengen. Dyrene er ligesom en del af familien, derfor har det også været en svær beslutning. Men vi må tænke på hvad der er bedst for vores dyr. Vi har kun haft gode oplevelser med andre hunde, både tæver og hanner, men ser helst han kommer et sted hen hvor han kan blive alene hund, og være i centrum og blive behandlet som den lille konge han fortjener.
Hvis i synes han lyder intressant og han ku passe ind hos jer. Vil vi meget gerne hører lidt om jer og hvad i kan tilbyde ham:)
Vi har valgt at sætte ham til 3500. Men hvis det perfekte hjem blir fundet er vi selvfølgeligt villige til at snakke med.
håber hans nye forevigt familie findes heriblandt.
der følger en masse ting med til ham os blandt andet sele, jakke, bluse, kurv og madskåle.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua blanding
Alder: 5 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Dags dato

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;