Oprettet 1. oktober 2018 Føj til dine favoritter

Græsk blanding, hund, 2 år

8310 Tranbjerg J
Race
Race
Anden Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8310 Tranbjerg JAnnoncebeskrivelse

Valde er en ung kastreret hanhund på 2 år. Han er lille/mellem stor hund. Valde kom til Danmark fra Kreta i april 2017. Han var da en skræmt og sky hund, men er nu i sin tid hos sin dygtige og tålmodige plejefamilie i Østjylland blomstret op. Der er stadig noget at arbejde videre på, men nu er han en glad hund og han elsker at lege med plejefamiliens to hunde.
Valde har hele tiden været renlig og aldrig ødelagt noget, når han er alene hjemme.
Når han er i haven hygger han sig med de andre hunde og vogter haven. Han er rigtig dygtig til at komme ind, når der kaldes "kom". Han har hele tiden sovet i fam seng og er klar, når de skal i seng. Så skynder han sig at hoppe op i sengen og her elsker han at blive nusset og han nyder det i fulde drag.
Valde er svær at nusse andre steder end i sengen, men det trænes fortsat meget og det skal nok komme lige så stille. Han vil gerne komme tæt på, når der er godbidder i farvandet. Hvis man vælger Valde får man en meget kærlig hund. Fam har aldrig set en dårlig adfærd fra Valde. Man skal være klar over, at man i starten lige skal vinde Valdes tillid og at der skal trænes videre med kontakt og tillid.
Dvs hans familie skal være tålmodig og ville lade sig fortjene til Valdes kærlighed og tillid. En familie uden små børn vil være at foretrække. Meget gerne en familie med en eller flere hunde i forvejen.
Valde er bare en SKØØØN hund. Valde har hundepas med 1 rabies- og 2 grundvaccinationer, chippet og betalt i dansk hunderegister, blodprøvetestet for sygdomme, som er i orden, orme-og loppebehandlet.
Hvis du ønsker At møde Valde og høre mere om ham, så skriv gerne lidt om dig/jer selv, alder, familie, boligform, andre dyr, hundeerfaring og hvilken hverdag som Valde vil få hjemme hos dig/jer.
Formidlingsgebyr 2500 kr
Mail er email

Oplysninger:
Racer: Græsk blanding
Alder: 2 år
Type: Hund


Anden Race 9.000 kr. kr.

Australsk Cattle Dog, hvalpe, 8 uger , salgklar 24/2-19

Skønne røde Australsk Cattle Dog hvalpe, 3 piger og 1 dreng. De vokser op i stuen/køkkenet og kommer ud på græsplænen og lege, når vejret tillader det. De er vant til andre hunde, og husets lyde. Al...

Alder 8 uger
4160 Herlufmagle

Anden Race 7.000 kr. kr.

Dogue de Bordeaux, hanhund, 4 år , m. stamtavle

Dejlig kærlig og aktiv han hund Søger kærligt hjem . Lige blevet 4 år Med stamtavle Sund og rask . Kan ikke så godt med andre han hunde , katte , høns . Fast pris 7000kr Skælskør . <b>Oplysning...

Alder 4 år
4230 Skælskør

Anden Race 10.000 kr. kr.

Majorcan Bulldog Ca de bou, hund, 11 mdr.

Majorcan Bulldog/Ca De Bou 11. mdr med fremragende stamtavle. Faren 6 doblet mester i europa Moren europa mester 1 gang Forældre HD AD ok. Udlånes til Avl pris 10.000kr. <b>Oplysninger:</b> Racer: M...

Alder 11 mdr.
8600 Silkeborg