Oprettet 22. september 2018

Charvalier King Charles/Sheltie/dansk-svensk gårdh, hvalpe, 5 uger , salgklar 19/10





Placering
Placering
2635 Ishøj



Annoncebeskrivelse

Hej - Vi hedder Noa, Pelle, Zakki og. Saga og ( foreløbig) . 2 lysebrune drenge, 1 mørkebrun dreng, 1 mørkebrun pige. Vi så dagens lys d. 17 August - og er på udkig efter vores helt egen familie. Vores smukke smilende mor ( Puk) 40 cm høj er en blanding af ,Dansk/svensk gårdhund/Sheltie. Vores far er lidt "finere på den idet han er stambogsført Chervailer King Charles og hedder Loui. Vi er parate når vi er 9 - 10 uger gamle til at flyve fra reden, og til den tid har vi fået noget ækelt ormkur 2 gange, og stukket med en nål, chippet, og alt muligt andet. Vi har også lært at kør i bil (passager ;) ) - være sammen med andre hunde, gået ture i snor, været i haven, og mødt børn, hverdagslyde - og måske også lært nogle få beskeder uden at vi er blevet cirkushunde. Lige nu fordriver vi tiden mest med at sove, spise og lege, da vi er meget sultne - til gengæld sover vi igennem om natten . Hvis du har lyst til een af os - vil vi gerne hilse på dig. Så send gerne en besked og lav en aftale med husværten.
Vi koster 6000 kr uanset køn. 2000 i Depositum som ikke returneres ved fortrydelsen. Husværten er meget øm om os og vælger selv hvem hun vil sælge til . Og så bor vi forresten i 2635 Ishøj :);
De sidste billeder er fra idag d. 22/9 og vi er nu 5 uger.
Salgsklare fra sidst i Uge 42 eller efter aftale. Billeder er. Mor Puk m/hvalpe, Noa, Pelle, Zakki og Saga. Far Loui er stambogsført og undersøgt i hoved og r. - og fejler intet.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;