Oprettet 20. september 2018

Blandingshund, hvalpe, 4 uger , salgklar 17-10-18





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
2850 Nærum



Annoncebeskrivelse

Stueopdræt. Retriever/Stabyhoun blanding. Den perfekte familiehund. Vant til børn og meget liv omkring sig. Begge forældre har utroligt godt sind og er søde og kærlige. Vi har 7 hanhundehvalpe, som er salgsklar i efterårsferien. Meget familievenlige og sociale hvalpe, som er vant til alle hjemmets lyde, børn, voksne, andre hunde med videre.

Mor: Molly 5 år, som er en blanding af Retriever og Hovawart. Hun er en meget sød og kærlig familiehund. Venlig, opmærksom, sjov, intelligent og meget trofast.
Far: Melo 2 år, Ren Stabyhoun med stamtavle. Kærlig og nem hund med rigtig godt sind. Stabyhoun beskrives som hengiven, blid, venlig og afdæmpet hund, der er selskabelig og glad for kontakt med mennesker. Hvalpene:
Jasper, sort han, hvidt bryst og hvide ‘sokker’
Dingo, sort han, hvid plet i panden og hvidt bryst
Hector, sort han, hvidt bryst - SOLGT
Lucky, sort/hvid han - SOLGT
Enzo, sort/hvid han, helt sort hoved
Zorro, sort/hvid han, overvejende sort ryg
Sofus, sort/hvid han. Vi forventer at hvalpene vil veje 25-30 kilo, når de er udvoksede. Ved afhentning er hvalpene vaccineret, chippet og har fået 3x ormekur. De er sundhedstjekket af dyrlæge og leveres med sundhedsbog med vaccinationsattester. Registreret i Dansk Hunderegister. Hundene er en del af vores familie og bliver taget op og kælet mange gange dagligt af os, vores børn og deres kammerater. De vil inden de er 8 uger blive ‘udsat’ for alle mulige oplevelser, så de er godt socialiserede og robuste i alle situationer. Vi træner også renlighed med dem. Forbeholder os ret til at matche hvalpene med deres kommende familier. Prisen er 5.800 kr. pr. hvalp. Der erlægges et depositum på 2.000 kr. ved reservation, som ikke refunderes ved evt. afbestilling.

Oplysninger:
Racer: Blandingshund
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 17-10-18

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;