Oprettet 19. september 2018

Schæfer/Alaskan Malamute/Sibirian Husky, hvalpe, 5 uger , salgklar 10-10-2018





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Klar til at flytte hjemmefra sidst i uge 41, lige til efterårsferien.
Dette er et planlagt kuld, af den type blandingshunde, som forskellige steder i verden kaldes Utonangan, Tamaskan eller Northern Inuite.
Blandingen er kendt for at være en stor, smuk og venlig familiehund. Dog vil jeg ikke anbefale disse hunde til familier, som ikke har tidligere erfaring med hunde. Hannerne bliver ca. 64 cm og hunnerne 53 cm over skulderne. Man kan finde en hel del omtale af hundenes egenskaber, hvis man søger på google efter følgende, som alle er af den type blandinger:
Tamaskan
Utonangan
Northern Inuite. Moderen er halv Schæfer og halv Alaskan Malamute.
Faderen er Husky Whooly Line. Kuldet består af syv tæver og en han født 15-08-2018
Der er tale om køkkenopdræt i ordets bogstaveligste forstand. Hundene er vant til mange mennesker i alle aldre samt hunde og katte. Vi har en storesøster fra tidligere kuld af samme forældre på snart 2 år, som kan opleves. Der vil blive lavet købskontrakt, og individuel sundhedsattest fra dyrelægen. To gange ormekur, og vaccination. Hvalpene vil blive chippet og registreret i hunderegisteret. Der medfølger halsbånd, hundemad, tæppe med moderduft. Hvalpene er til salg for 7000kr, Depositum 1500kr. Der er mange flere billeder og film om vores hvalpe på FB. Søg efter Sussi Mølbjerg, Det er tævens egen profil ;-).

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;