Oprettet 16. september 2018

husky, hund, 3 år





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
2000 Frederiksberg



Annoncebeskrivelse

Dette er ikke en salgsannonce! Vi søger en bonus familie til den sødeste hundepige Annie.
Annie er en livlig husky på snart 3 år. Hun drives i selskab med andre hunde og mennesker. Hun er glad for at blive nusset og er en rigtig kærlig hund. Hun er ikke så god til skrigende børn under 3 år, dem kan hun godt blive bange for og dermed tisse indenfor. Derfor anbefaler jeg ikke hun skal passes af en familie med helt små børn. Ellers er Annie renlig og god til at gå i snor. Hun er en rigtig Husky og har derfor selektiv hørelse, anbefaler derfor kun hun er uden snor i aflukkede hundeområder.
Jeg ser gerne i/du tager Annie en eller to weekender pr. måned. Evt også ved ferier. Jeg bringer og afhenter hende gerne hos dig/jer. Jeg giver hende mad, tæppe og legetøj med, men i/du må selvfølgelig gerne have lidt godbidder osv. Første gang kommer jeg og besøger dig/jer med Annie, så vi kan se om der er et. match. Derefter prøver vi med en overnatning.
Det vil være et plus hvis du/i kan lide at være ude i det fri, for det elsker Annie. På en dag skal du/i påregne, at Annie skal være ude at gå minimum en time over 3 gange og gerne mere. Hun kan godt være alene hjemme, vil dog ikke anbefale det de første par gange og derefter træne hende op fra 15 min. Annie bor til daglig med mor Jeanette og datter Angelina på 13 år. Vi glæder os til at høre fra jer.

Oplysninger:
Racer: Husky
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;