Oprettet 14. september 2018

Boxer , hund, 2 år





Race
Race
Boxer
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4800 Nykøbing F



Annoncebeskrivelse

Med tungt hjerte, har vi valgt at vores elskede Athena skal ud til den rette familie for hende. Da det desværre ikke er os. Athena er en Tiger stribet boxer pige på to år, med rigtig rigtig meget krudt i røven. Nærmest ADHD ligne.
Hun er ikke god til at være alene hjemme, da hun bliver ked af det af det når man forlader hende.
Hun kan ikke rende frit rundt i huset hvis hun er alene hjemme, da hun så ødelægger ting ( måske dette kan trænes ) . Hun trækker meget når hun går snor. Dette kan dog sagtens trænes med tålmodighed og vedligeholdese!
Hun lystre, er meget kærlig, opmærksomhedssøgende og vagtsom ( hun passer på sin familie og sit hjem. Hun giver lyd hvis hun mener der er noget som der ikke skal være ) . Hun er en sød og dejlig hund, men skal ud til en familie ( der må gerne være børn og andre dyr ), som har tiden til hende. Hvis man har tiden og evner til hende, kan hun blive en rigtig rigtig dejlig og dygtig hund. Hun ville i særdeleshed egne sig godt til en/nogen, som kan have hende med rundt “alle” steder. Det er ikke først til mølle. Hvis man er interesseret i hende, må man komme på besøg så man kan møde hende og vi møde jer. Og hvis man finder ud af man alligevel ikke vil have hende, så skal hun afleveres tilbage til os, så vi kan finde et andet hjem til hende. For yderligere information, spørg gerne.
Befinder sig i Nyk. F 4800

Oplysninger:
Racer: Boxer
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;